Dit is een ingezonden verhaal / ervaring van Dora.

Dank je wel Dora dat je je ervaring met ons wilde delen.
Wij hebben enorm genoten bij het lezen.

Dora: 
Ik heb best wel wat ervaring, maar ik was verbaast, toen ik via via hoorde dat er ook parkeerplaats sex was. Mijn man had er wel van gehoord maar nog nooit meegemaakt. Zoekend op internet kwamen we er achter dat er dichtbij onze woonplaats een plek was waar men bijeen kwam. 

We zijn er een paar keer langs gereden en zagen telkens een paar auto`s staan en, dat was voor mij heel belangrijk, er liepen zowel mannen als vrouwen rond. Eind september zijn we er een keer heen geweest en de auto geparkeerd. Ik wilde geen ramen open en wilde alleen kijken wat er gebeurde. Mijn man deed het licht aan, want dan liet je zien belangstelling te hebben, tenminste dat stond de internetsite. Al gauw stonden er mannen om de auto, de vrouwen bleven verderop staan. De mannen hadden hun broek los en een enkele had zijn lul half er buiten hangen. Het wond me op dat vreemde mannen zo naast de auto stonden. Mijn man zei dat wij nu ook wat moest laten zien. Ik lachte en zei, je bedoeld dat ik wat moet laten zien! Hij maakte gelijk zijn broek los en haalde zijn lul te voorschijn. 

Ik was verbaast en keek naar buiten, daar werden ook een aantal pikken te voorschijn gehaald en er werd mee gespeeld. Mijn man vroeg of ik mijn borsten te voorschijn wilde halen want hij vindt het leuk als anderen mijn tieten zien. Ik trok mijn shirt naar bemeden en liet de mannen mijn harde tepels zien. Terwijl ik met ze speelde werd er hard aan de lullen getrokken. Ik pakte de lul van mijn man vast en trok er aan. Ik ging op mijn knieen zitten en nam zijn lul in mijn mond. Mijn kont stak omhoog tegen het zijraam en mijn man trok mijn rok over mijn kont zodat mijn slipje zichtbaar werd. Hij streelde mijn billen terwijl ik hem pijpte. Het idee dat ik voor vreemde mannen mijn man pijpte en in mijn slipje voor het raam zat maakte dat ik nog natter en opgewonden werd. 

Ik voelde dat mijn man het slipje wat opzij duwdw en met zijn vingers in mijn kut verdween. Ik drukte mijn kont en zijn hand tegen het raam, het voelde zo lekker. Plotseling trok hij zijn hand weg voelde dat hij mijn slipje omlaag trok, mijn kont en kut waren duidelijk te zien en toen mijn man mijn billen wijdt trok, stond mijn kut wijdt open. Ik stopte met pijpen en zei dat ik een pik in mijn kut wilde hebben. 

Maar ik wilde niet met een andere kerel neuken. Mijn man pakte van de achterbank een tas en haalde daar mijn favoriete kunstpik uit, deze kun je met een zuignap aan een raam bevestigen. Hij maakte de zuignap nat en drukte deze op het raam vast. We hoorden buiten allerlei geluiden en mijn man vertelde dat er nu heel veel mensen stonden te kijken en dat er ook nu veel vrouwen bij waren. 

Dit alles maakte me wild en en pakte tussen mijn benen door de kunstpik en stak deze in mijn kut. Hij verdween er helemaal in en terwijl ik mijn man pijpte en heen en weer overe de kunstpik gleed, vertelde mijn man wat er allemaal buiten gebeurde, mannen die de buitenkant van de auto volspoten en vrouwen die zichzelf of door anderen werden gevingerd. 

Door zijn verslag en het feit dat anderen naar mijn open kut stonden te kijken en klaarkwamen, kwam ik al snel klaar. Mijn man spoot even later zijn lading vol in mijn mond. Toen ik weer was gaan zitten zag ik de mensen buiten staan en toen ik het raampje wat open deed , werd er gezegd dat men had genoten en graag mee had willen doen. Ik voelde me heel sexy en zat terwijl we wegreden nog met mijn benen wijdt en mijn tieten bloot in de auto. 

Een paar km verderop, stopte mijn man en stapte uit en nam een fles water om het sperma van de deuren af te spoelen en dat was veel. Thuis hebben we erover gesproken en ondanks dat het spannend was, vragen we ons af of het ook veilig is en dat je niet wordt verkracht enz.

 Als mensen er meer ervaring mee hebben willen we dat graag weten, want we hebben er enorm van genoten en willen er verder mee gaan.

4 gedachte over “Parkeerplaats ervaring”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *