Forum

Meldingen
Alles wissen

Enkhuizen


Berichten: 21
Admin
Topic starter
Deelgenomen: 1 jaar geleden

Ingezonden : anoniem. 

Langs de N307 bij Enkhuizen, langs de Zuiderdijk ligt een mooie ontmoetingsplaats voor mannen. Er is een kleine parkeerplaats, waarna je de tussen de bomen een stenen paadje naar een betonnen trap naar boven hebt.

De Zuiderdijk over en dan zie je schuin links voor je een paadje naar beneden. Je loopt tussen de bosjes door en je komt op een grasveld uit. Links en rechts zijn bosjes met paadjes en het wordt regelmatig druk bezocht.

Tevens is het mogelijk om vanaf het industrieterrein Krabbersplaat de locatie te bereiken. Aan het einde van de straat Vlakwater ligt het parkje links van je. Ook daar wordt regelmatig geparkeerd (meer privacy dan parkeerplaatsje langs de N307.

Zoek ook op Google Maps met Frikandellenbos Enkhuizen. Dan vindt je het zeker!
De locatie ligt dus in de driehoek Markerkeer/industrieterrein Krabbersplaat en de zuiderdijk langs de N307.

Verder is er ook nog een tweede homo ontmoetingsplaats vlak boven Enkhuizen. Deze ligt tegenover zadenfabriek Enza zaden.

Daar schijnt een terrein voor honden te zijn, waarna je door moet lopen tussen de bosjes door. Het schijnt een flink stuk lopen te zijn, waarna je uiteindelijk bij het IJsselmeer uitkomt met links een naaktstrandje en rechts waar de activiteiten plaatsvinden.

Hopelijk kunnen jullie deze locaties ook plaatsen.

-> Bij deze en dank je voor deze locatie. P.

 

 

Deel: