bron : NU.nl – Tamar Hendriksen

Vrouwen voelen in de zomer sexier en flirten hierdoor meer.
Ook staan ze open voor een avontuurtjes en hebben vaker buitenseks.

Dat blijkt uit een onderzoek van tijdschrift Grazia onder 500 vrouwen.

De warmte van de zomer zorgt volgens de vrouwen voor betere seks. Gemiddeld geven de vrouwen hun seksleven een acht in de zomer en een zeven in de winter. Ook de locaties worden avontuurlijker, 61 procent geeft toe wel eens de natuur in te gaan voor een vrijpartij. Hierbij is seks op het strand en in de duinen de grote favoriet gevolgd door seks bij een meer of een plas. 

Ruim 70 procent van de vrouwen geeft aan in de zomer om te kijken als er een man langs loopt, 52 procent kijkt zelfs om als ze samen met hun partner lopen.

Mannen

Maar ondanks het mooie weer moeten de mannen volgens de vrouwen wel de juiste kleding aan hebben. Zo geeft 84 procent aan dat ze gelijk wegkijkt als een man sandalen met sokken draagt. Ook een kleine speedo is voor de vrouwen een onaantrekkelijk kledingstuk. Mannen kunnen het beste een normale zwembroek met een t-shirt aantrekken.

Een zomerslippertje is voor 17 procent van de vrouwen niet ondenkbaar. Zij zouden dan het liefst een beschuitje eten met Jan Kooijman, Benja Bruining of Dennis Storm.


Een gedachte over “Vrouwen in zomer doen vaker aan buitenseks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *