Ingezonden : Esther

Door mijn avontuurtje van laatst kan ik me nooit echt meer concentreren. Altijd moet ik weer terug denken aan dat ene kleine kamertje daar achter in die sexshop. Het kleine kamertje met alle (doorzichtige) spiegels en alle gaten op de hoogte van je heup. Die heerlijke vleesstaven van genot die wachten op een goede beurt.

Op internet ging ik op zoek naar de befaamde gaten in de muur. Gloryholes worden ze genoemd. Een fan hebben ze gekregen! Ik ben daar namelijk eentje van. Nu zag ik dat er meer mannelijke dan vrouwelijke fans zijn, maar dat vind ik niet zo heel erg. Des te meer voor mij! Op internet zie ik veel filmpjes voorbij komen en telkens denk ik mezelf in de situatie om helemaal los te gaan op een dikke harde piemel.

Ik besloot om te kijken of er meer in de buurt waren. Op internet kon ik daar niet veel wijzer uit worden. Helaas waren de meeste filmpjes geregisseerd en waren er maar een paar natura. Waar deze zich bevinden wist ik niet. Ik besloot vanavond maar in mijn eentje op zoek te gaan in de stad. Op zoek naar een mooie outfit om me helemaal klaar te maken voor vanavond.

Dezelfde avond heb ik leuke kleren uitgezocht. Een kort en wijd uitlopend rokje met daarboven een leuk bloesje. Het bloesje heb ik dan lekker ver open met de knoopjes.

Op straat kreeg ik daar dan ook veel bekijks van de jongens, maar ik had een doel die avond. Misschien dat een van die jongens daar ook een onderdeel van zouden worden. Ik stapte de eerste kroeg in. Ik probeerde een beetje de wat louchere kroegjes uit te zoeken. Binnen was het donker en ik probeerde te kijken waar de W.C. zijn. Toen mijn ogen gewend waren, zag ik eigenlijk direct dat ik niet helemaal goed zat. Hier zaten de studentjes. Een grote bek, veel praatjes, maar weinig actie en meestal alleen op zoek voor hun eigen pleziertjes. In deze ballentent wilde ik niet zien.

Nadat ik meerdere kroegjes heb bekeken en meerdere W.C. begon ik de hoop een beetje op te geven. Of het was een beetje te braaf, of het was wel ruig alleen vielen de hokjes in de w.c. tegen. In elk geval kon ik nergens een gloryhole vinden. Ik begon weer terug naar mijn fiets te lopen tot ik een steegje zag die ik de eerste keer over het hoofd zag. Je ziet hem ook snel over het hoofd, maar enkele bewegende neon-lampjes trokken mijn aandacht. Ik besloot er heen te gaan.

Binnen was het er donker (ik had niet anders verwacht) en ik liet mijn ogen aan het licht wennen. Ik zag veel beweging waarvan ik dacht dat het de dansvloer was. Ik bewoog me erheen om een beetje in het publiek te mengen. Terwijl ik begon te wennen aan het licht zag ik veel ruige mannen. Een beetje het type dat op motoren rijden met veel tatoeages. Mijn hoop begon op te wellen en ik keek rond of ik de W.C. kon ontdekken. Terwijl ik zat te speuren viel me op dat er op meerdere plekken verhogingen waren waar vrouwen op verhogingen zaten te dansen. Halfnaakt wel te verstaan. Dit bleek dus een stripclub te zijn. Ik dacht bij mezelf dat ik helemaal goed zat.

Ah! daar zijn de W.C.’s en ik liep op mijn doel af. In het donker wurmde ik mezelf tussen de mensen door. Ondertussen voelde ik meerdere handen mijn lichaam in het donker te betasten. De meeste gleden langs mijn buik en mijn kont, maar sommige waagden zich over mijn borsten of zelfs onder mijn rokje door. Degene die dat durfden voelden daaronder mijn blote maar erg natte poes. Dit door de opwinding van de vreemde handen, mijn lange zoektocht naar mijn hopelijk gevonden doel en het avontuurtje van de vorige keer in mijn achterhoofd.

Ik stapte de W.C. binnen en zag er drie hokjes naast elkaar staan. Het was een gemengde ruimte en ik besloot de middelste te pakken. Ik deed de deur open en daar waren ze! De Gloryhole’s! Gevonden! Met een klein kreetje van geluk deed ik snel de deur achter me dicht. Ik ging zitten en keek door de gaten heen. De eerste was leeg, maar in de tweede zag ik een stelletje met elkaar in de weer. De man zat op de W.C. terwijl de vrouw zijn mond om zijn harde paal had zitten. Een beste flinke ook. Ik kreeg er steeds meer zin in en verlangde naar diezelfde paal. De vrouw bewoog zacht en erotisch op en neer langs de harde schacht. De tong die zijn eikel kriebelde deed de man sidderen van genot. Ik kreeg een idee om mezelf te vingeren terwijl ik dit schouwspel bewonderde. Ik stond voorover gebogen met mijn kontje naar de andere gloryhole gericht. Ik hoopte dat een oplettende deze zou opmerken.

Ik begon mezelf te vingeren met voor mij een schouwspel van jewelste en achter mij mijn blote kontje voor de gloryhole. Ik begon mezelf te strelen over mijn borsten en keek hoe de vrouw de hele pik in haar mondje zoog. Ik werd er warm van, ik verlangde er zoveel naar dat ik begon te hijgen. De vrouw betrapte mij en begon de paal te likken terwijl ze me aankeek. Ik likte mijn lippen en mijn hand bewoog zich van mijn borsten over mijn buik naar achteren om onder mijn rokje uit te komen. Ik masseerde mijn beide lippen daar beneden. Met de volle hand gleed ik alsof het door boter is open neer langs de kussens van mijn liefdesgrot. Mijn clitje reageerde door groter te worden en deze werd erdoor gestimuleerd.

Ik had niet door dat de W.C. inmiddels in bezit was genomen. Hier zat een man rustig te urineren. Toen deze klaar was zag hij wat bewegen voor het gat in de muur. Hij besloot te wachten met door te trekken om datgene niet af te schrikken. Toen hij erdoorheen keek, was ik dus net begonnen met mezelf te vingeren. Hij geloofde zijn ogen niet en keek tegen een mooi rond kontje aan met daaronder twee lange benen. Tussen deze benen bewoog een hand zich zodanig dat deze bezig was om een glimmend kutje te bewerken. Een nat en heel mooi kutje.

Ik vingerde mezelf vol overgave terwijl de vrouw voor mij met steeds snellere halen de man naar zijn hoogte punt hielp. De man kreeg ook door dat er een toeschouwer was en keek me trots aan. Ik bewoog mijn vingers naar mijn opening toe om mezelf te verwennen, maar toen voelde ik een andere hand over mijn kontje glijden. EINDELIJK! Ik bewoog mijn kont meer naar achteren om de hand alle ruimte te geven. Deze gleden over mijn kont heen en liet geen plekje over. Telkens wanneer ze naar het midden bewogen stopten ze vlak voor mijn poesje om deze te ontwijken en verder te gaan. Dit spelletje bleef doorgaan en maakten me nog natter dan ik voor mogelijk hield. Ineens kregen twee vingers vat op mijn kut. Ze gleden er als vanzelf in en deze twee vingers bewogen zich op en neer in mijn kut. Deze brandde van verlangen en moesten gevuld worden. Ik drukte mijn kont tegen de muur tegen het gat aan.

Dit heb ik gemist sinds de vorige keer! Flink gevingerd worden door een vreemde man. BEF ME! Riep ik uit en al snel voelde ik een nat en glibberig onderdeel mijn lippen verkennen aan de onderkant. De tong kreeg vat op mijn clitje en ik rilde van genot. Ik zag dat de man voor me aan het klaar komen was en de stralen spoot eruit tegen de vrouw haar borsten aan. Dit maakte mij om tot een enorm orgasme te komen. Mijn kut kneep samen om de vingers heen en ik slaakte een kreet van geluk. De vrouw wou net beginnen met het schoonlikken van de dikke pik, maar hield de vrouw tegen. Hij stond op en stak met een beweging zijn pik door het gat in de muur heen. LIKKEN JIJ SLET! En terwijl ik van de naschokken genoot bewoog ik mijn mond naar die grote geaderde pik. Ik stak hem in mijn mond en slikte de restjes witte gelei van zijn staaf. Ik kreeg hem met moeite in mijn mond.

Ondertussen werden de vingers achter mij vervangen door een nog grotere staaf die tegen mijn kontje werd aangedrukt. Ik begreep de hint en bewoog de piemel met een handigheidje naar mijn kutje. Ik zette de eikel tussen mijn lippen en zette kracht naar achteren. Langzaam gleed deze naar binnen en al steunend genoot ik van twee dikke piemels in mijn lichaam. Het viel me op dat de piemel in mijn mond een klein beetje slapper werd, maar door de bewegingen van mijn tong zich toch weer helemaal oprichtte. Blijkbaar was deze nog niet helemaal klaar. Ik genoot van de twee staven die ik masseerde.

Achter mij was de onbekende bezig gegaan door rustig te beginnen met te pompen maar steeds heftigere bewegingen maakte. Voor mij was dit een zalig gevoel en ik voelde een tweede orgasme aan komen. Net op het moment dat ik wilde komen, haalde hij hem uit mijn spleet en voelde ik allemaal nattigheids over mijn kontje komen. Hij kwam klaar op mijn kontje. Ik baalde, omdat ik op het randje van komen zat. Toch vond ik het rete geil dat mijn kontje onder de sperma zat. Ik smeerde dit met mijn handen uit over mijn kutje. Dit maakte haar weer branden van verlangen. Mijn mond was nog druk bezig met het masseren toen ik hem eruit haalde en verder ging met mijn handen. Ik masseerde zijn flinke lul en draaide me om om deze naar mijn kutje te begeleiden. Ik drukte mijn kontje naar achteren en stuurde zijn staaf tussen mijn natte lipjes. Nat van het zweet, vrouwelijk geil en de sperma gleed deze met alle gemak naar binnen. Hij was iets dunner daarnet. Rustig en opbouwend begon ik mezelf over zijn paal te schuiven. terwijl ik mezelf zat te vingeren gleed ik over zijn staaf heen. Ik keek naar het andere gat en deze was inmiddels weer leeg.

Ik gleed op en neer en kreunde luidkeels. Ik merkte dat er in de lege W.C. een deur open ging en er kwam een nieuwe man binnen. Deze kreeg door wat ik aan het doen was en bekeek mij terwijl ik mezelf verwende op een dikke pik. Hij begon zichzelf af te trekken terwijl hij mij aankeek. Ik keek hem geil aan knoopte mijn blouse helemaal los zodat hij mijn borsten kon zien. Ik zag hem genieten van het uitzicht. En zijn verkrampende gezicht vertelde me dat hij snel zou komen. Zijn gezicht verdween en al trekkend gleed zijn pik door het gat. Ik greep deze beet en stopte hem in mijn mond. Ik zoog al zijn kwakjes naar binnen. Ik slikte deze na en voelde hem slapper worden. Ik bewoog daardoor zelf minder tot ongenoegen van mijn andere gast. Deze had zelf al besloten om er werk van te maken en ramde zijn pik flink naar binnen. Ik schrok van de snelheid en kracht, maar ik drukte snel mijn kontje tegen het gat aan. Hij bewoog met een snelheid en kracht om U tegen te zeggen. Mijn kutje verkrampte en trok steeds nauwer samen. ik voelde steeds meer een druk opkomen en besloot om mezelf een extra handje te helpen.

Op het moment dat ik mijn clitje begon te masseren begon mijn flinke stamper ook samen te trekken om zijn flinke lading diep in mijn kutje te spuiten. Dit was voor mij ook genoeg om flink klaar te komen. Met zijn dikke lul in mijn kutje trok deze helemaal samen om hem helemaal uit te melken. Korte tijd later trok ik zijn lul naar buiten en slikte deze helemaal schoon. Ik was wederom voldaan. Mijn lichaam plakte helemaal samen en ik probeerde me weer vertoonbaar te maken. Ik trok de kleding recht en deed de W.C. Deur open. Ik kreeg een waar applausje van de mensen die daar stonden te wachten. Met een rood hoofd maakte ik een knikje en probeerde me er langs te wurmen. Nog meer handen dan de eerste keer gleden over mijn lichaam. Dit keer waren het meer mijn tieten en kutje die alle aandacht kregen. Een vinger was zelfs zo brutaal om naar binnen te glijden. Dit bracht me op een nieuw idee…

Een vervolg ? Laat een reactie achter .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *